Beskrivelse


Varga Træpiller 6mm

Denne træpille er absolut blandt de bedste træpiller på markedet og vælges hovedsageligt til pilleovne. Her får du en vare som passer super godt i de typer træpilleovne der sælges på det danske marked. Asken er minimal, så du kan bruge tiden på andet end at rense din pilleovn. Vælger du 6mm Varga træpiller, får du den reneste forbrænding, med den bedste energiudnyttelse og dermed den laveste årlige udgift til varme som er muligt.

Denne vare findes også som 8mm: www.dyrenes-eldorado.dk/webshop/8mm-varga-traepiller-item-1070/

 

Gode priser

  • 1stk Afhentet 1845kr TIBUD NU: 1749kr
  • 1stk Leveret 2095kr TILBUD NU: 1999kr
  • 4stk Leveret 2025kr/palle TILBUD NU: 1925kr/palle
  • 8stk Leveret 1949kr/palle TILBUD NU: 1849kr/palle
  • 12stk Leveret 1899kr/palle TILBUD NU: 1799kr/palle
  • 33stk Leveret – indhent tilbud – dog skal dette selv losses
  • Skal du bruge andre antal end du kan vælge her, så ring på 58526353 og aftal nærmere med os.

Levering eller afhentning.

Du vælger selv om vi skal levere dine træpiller direkte på din adresse efter dine anvisninger, ellers kan du altid hente direkte i vores butik i Slagelse. 1palle indeholder 52 poser a 16kg, alt 832kg i alt.

 

Stor flexibilitet.

Vi medbringer en terrængående løftevogn som kan komme ind langt de fleste steder. Har du småsten, græs en lav indgang eller andet der besværliggør traditionel levering, kan vi sagtens hjælpe til her. Vi sætter varerne hvor du vil have dem.

Fuld tilfredshed

Er du mod forventning ikke tilfreds med dine leverede træpiller, så kommer vi bare og afhenter på din adresse igen og du får pengene tilbage. Det er din sikkerhed for, at de varga træpiller du får, lever op til dine forventninger.

 

OBS: Denne vare leveres kun ud på Sjælland, Lolland og Falster samt brofaste ører tilhørende. Er der ikke anvist afsættelsesplads i bestillingen, aflæsses varen efter bedste evne på deres adresse. Er det ikke muligt at komme til anviste plads, sættes varer så tæt på det ønskede sted som muligt.