Beskrivelse


Varga Træpiller 6mm

Denne træpille er absolut blandt de bedste træpiller på markedet og vælges hovedsageligt til pilleovne. Her får du en vare som passer super godt i de typer træpilleovne der sælges på det danske marked. Asken er minimal, så du kan bruge tiden på andet end at rense din pilleovn. Vælger du 6mm Varga træpiller, får du den reneste forbrænding, med den bedste energiudnyttelse og dermed den laveste årlige udgift til varme som er muligt.

Denne vare findes også som 8mm: www.dyrenes-eldorado.dk/webshop/8mm-varga-traepiller-item-1070/

 

Levering eller afhentning.

Du vælger selv om vi skal levere dine træpiller direkte på din adresse efter dine anvisninger, ellers kan du altid hente direkte i vores butik i Slagelse. 1palle indeholder 52 poser a 16kg, alt 832kg i alt.

 

Stor flexibilitet.

Vi medbringer en terrængående løftevogn som kan komme ind langt de fleste steder. Har du småsten, græs en lav indgang eller andet der besværliggør traditionel levering, kan vi sagtens hjælpe til her. Vi sætter varerne hvor du vil have dem.

Fuld tilfredshed

Er du mod forventning ikke tilfreds med dine leverede træpiller, så kommer vi bare og afhenter på din adresse igen og du får pengene tilbage. Det er din sikkerhed for, at de varga træpiller du får, lever op til dine forventninger.

 

OBS: Denne vare leveres kun ud på Sjælland, Lolland og Falster samt brofaste ører tilhørende. Er der ikke anvist afsættelsesplads i bestillingen, aflæsses varen efter bedste evne på deres adresse. Er det ikke muligt at komme til anviste plads, sættes varer så tæt på det ønskede sted som muligt.