Beskrivelse

Gør brug af hundens naturlige fødevalg

Naturea med vildsvin er et hundefoder som gør brug af hvad hunden selv ville jage i naturen. Her er vildsvinet en del af diæten og er derfor valgt til at være hovedprotein i hundens foder. Naturea med vildsvin har en høj smagelighed og er et sundt kød som naturligt indeholder mindre fedt. Foderet indeholder kun 1 proteinkilde som er vildsvin hvilket gør det velegnet til hunde som har allergi overfor bestemte proteinkilder. Foderet er lavet til alle størrelser hunde.

Naturligt styrkende

Kødet som er brugt i foderet er frisk og udbenet så det har et højt indhold af essentielle næringsstoffer og aminosyrer som er med til at vedligholde og styrke hundens kredsløb. Derudover indeholder foderet naturlige kilder til vitaminer, mineraler og antioxidanter som kommer fra grøntsager og urter. Foderet er tilsat glucosamin og chondroitin som er med til at vedligeholde og styrke hundens led.

Sammensætning

Frisk vildsvin, brune ris, dehydreret vildsvinekød, ærter, renset kyllingefedt (uden kyllingeprotein), æblepulp, hydrolyseret svinelever, ølgær, hydrolyserede grøntsager: græskar, gulerod, spinat, tranebær, havalger, glucosamin (500 mg/kg), chondroitin sulphate (500 mg/kg), MOS, FOS, yucca schidigera extract, oregano, rosemarin, persille, salvie.

Analyse

Råprotein 28%, råfedt 17%, råfibre 3.5%, råaske 7%, NFE 35.5%, vand 9%, Omega 6 3%, Omega 3 0.25%, Calcium 1.4%, Phosphorus 0.9%, ME 3960 kcal/kg.