Beskrivelse

Gavnlige egenskaber fra havet

Naturea salmon er et hundefoder med et højt indhold af laks. Laksen har et naturligt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer som har flere gavnlige egenskaber. Det er bl.a med til at holde hunde sund og pelsen blank. Derudover er fiskeolien med til at smøre hundens led og hjerne, hvilket har en positiv effekt senere i livet. Laks er et protein med en høj smagelighed hvilket giver et foder din hund vil spise. Foderet er lavet til alle typer hunde og dækker den enkelte hunds ernæringsmæssige behov.

Høj optagelighed

Laksen som er i foderet er udbenet og har ikke været forsset så det indeholder alle naturlige vitaminer og essentielle aminosyrer. Hundefoderet indeholder også naturlige kilder af vitaminer, mineraler og antioxidanter som kommer fra diverse grøntsager i foderet.

Sammensætning

Fersk udbenet laks (20%), brune ris (20%), laksekødmel (18%), renset kyllingefedt (10%), hydrolyseret laks (3%), bryggerigær, kartoffel, glucosamin (min. 500mg / kg), chondroitinsulfat (min.500mg / kg), æbler, gulerødder, græskar, spinat, blåbær, tang, MOS, FOS, Yucca shidigera ekstrakt, oregano, rosmarin, persille, salvie.

Analyse

Råprotein 28%, råfedt 17%, råfibre 2,5%, råaske 7%, NFE 30%, fugt x%, Omega 6 3,0%, Omega 3 0,95%, kalcium 1,5%, fosfor 1%, ME 3950 kcal / kg.