Beskrivelse

Til hunde med en sart mave

Et godt produkt til de hunde som har en sart mave. Alle kender til det med en sart mave og sart fordøjelse. Det er ikke sjovt hverken for hunden eller for ejeren. Naturea med lam er et godt og veludviklet produkt til de hunde som døjer med mild allergi og et følsomt fordøjelses system. Foderet er lavet på singleprotein hvilket betyder at lam er det eneste protein i hundefoderet. Dette gør at der ikke er nogle skjulte proteiner som hunden kan reagere på. Naturea med lam er lavet til alle størrelser hunde og for at hjælpe både store og små hunde med deres led. Derfor er der tilsat glucosamin og chondroitin som styrker og vedligeholder leddene.

God smag og høj optagelighed

Lam er et kød med en god smag og samtidig har det en høj optagelighed. Lam er et protein som på grund af dets sammensætning har en høj optagelighed og derfor er det en fordel til sarte maver. Hundefoderet indeholder frisk lam som ikke har været frosset ned og samtidig er det udbenet.

Sammensætning

Frisk udbenet lam (20%), dehydreret lammekød (17%), brune ris (20%), renset kyllingefedt (11%), hydrolyseret lammelever (3%), bryggerigær, kartoffel, glucosamin (min.500mg / kg), chondroitinsulfat (min.500mg / kg), æbler, gulerødder, græskar, spinat, blåbær, tang, MOS, FOS, Yucca shidigera ekstrakt, oregano, rosmarin, persille, salvie.

Analyse

Råprotein 28%, råfedt 17%, råfibre 2,5%, råaske 7%, NFE 33%, Fugt x%, Omega 6 2,5%, Omega 3 0,22%, kalcium 1,5%, fosfor 1%, ME 3960 kcal / kg