Beskrivelse

Kronch Active er et sundt og velsmagende Premium hundefoder af højeste kvalitet baseret på friske laks.
Ved fremstillingen af Kronch Active hundefoder benyttes friske laks. Foderet er derfor rigt på de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, ligesom det indeholder samtlige essentielle aminosyrer.
Kronch Active indeholder en stor del Lakseolie og har derfor samme gode egenskaber som denne (se Kronch Lakseolie).
Kronch Active er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.
Proteiner fra laks har en høj optagelighed og er meget letfordøjelige (se proteinlinien). Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og mindre mængde afføring.
Kronch Active er udelukkende sammensat af førsteklasses, kvalitetskontrollerede råvarer, og fremstillet uden brug af konserveringsmidler, kunstige farve-/smagsstoffer.
Til hvem?
Kronch Active er velegnet til alle hunde, der har et ekstra energibehov. Det kan være brugs-, sports-, jagt og tjenestehunde, eller hunderacer generelt, der har brug for et foder med ekstra energi.
Kronch Active hundefoder er også velegnet til alle unghunde og til hvalpe fra ca. 4-6 uger.
Kronch Active har en særdeles positiv virkning på hundens hud og pels og medvirker til at forebygge/afhjælpe problemer som bl.a. allergi, fældning, kløe, mat pels, skæl og tør hud.
Hvorfor Kronch Active?
Kronch Active er perfekt afbalanceret til hunde med et ekstra energibehov. Desuden har laks et højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer, der medvirker til:
  • at give hunden en sund hud samt en flot og blank pels
  • at styrke immunforsvaret og øge frugtbarheden
  • at mindske risikoen for hjerte-/karsygdomme

 

Ingredienser
Fisk (16% frisk laks, fiskemel), ris, majs, byg, svinefedt (spisekvalitet), blodmel, ølgær, sukkerroer, lecitin, vitaminer og mineraler.
Kronch Active indeholder 24% protein og 16% fedt