Beskrivelse

Til hunden med øget aktivitetsniveau

Kingsmoor sport med smag af kylling er til de hunde med et øget aktivitetsniveau. Det kan være hunde som bruges til jagt som har brug for noget ekstra energi og kalorier. Det kan også være meget aktive hunde med højt stofskifte som har svært ved at holde vægten. Foderet kan også bruges til agility hunde som bliver trænet meget. Da foderet indeholder flere kalorier kan man bruget det til de småtspisende  hunde. Der er tilsat glucosamin og chondroitin som er med til at styrke leddene hos hunden hvilket er en fordel for den aktive hund.

Kornfrit

Foderet er kornfrit og der er tilsat urter, bær og andre naturlige ingredienser som er en naturlig kilde til vitaminer og antioxidanter som er gavnlige for hunden. Der er ikke tilført tilsætningsstoffer.

Ingredienser

Kyllingemel (33%), ærter (15,5%), ærtestivelse (12%), kartoffelstivelse (12%), kyllingefedt (10%), fermenteret raps (4%), hestebønner (4%), hydrolyseret animalsk protein (3% kylling), fiskeolie (2,5%), rapsolie (1%), natriumklorid (1%), ølgær (0,5%), nordiske urter (0,125%) (tang, hyben, æble, burresnerre, blåbær, rabarber, birkebark, lucerneurt, brændenælde, løvetand med rod, kamille, hvidtjørn, enebær, valnød, anis), fructo-oligosaccharider (0,1%), lecithin (0,1%), tang (0,1%), glucosamin (0,038%), chondroitin (sulfat) (0,012%)