Beskrivelse

Til overvægtige hunde

Kingsmoor Low Calorie er et hundefoder lavet til overvægtige hunde eller hunde som nemt tager på. Foderet har et reduceret kalorieindhold og L-carnitin som er med til at øge forbrændingen. Foderet kan også bruges til de hunde som hurtigt bliver sultne da det giver en mætheds fornemmelse i længere tid. Foderet indeholder fiskeolie som giver en blank pels og kan være med til mindske fældning udenfor fældnings perioderne. Der er også tilsat glucosamin og chondroitin til leddene da hunde med overvægt ofte er mere disponible for gigt. Hunde med overvægt har også oftere ledproblemer så det er med til at støtte og styrke leddene.

Foderet er lavet til medium og store hunde så pillestørrelsen har den rette størrelse til at give en tandrensende effekt.

Kornfrit

Foderet er kornfrit og der er tilsat urter, bær og andre naturlige ingredienser som er en naturlig kilde til vitaminer og antioxidanter som er gavnlige for hunden. Der er ikke tilført tilsætningsstoffer.

Ingredienser

Kyllingemel (26%), ærter (25%), hestebønner (9%), kartoffelstivelse (8%), ærtestivelse (7,4%), hydrolyseret animalsk protein (6,5% kylling), fermenteret raps (4%), roesnitter (tørrede) (4%), kyllingefedt (3,5%), lignocellulose (2,4%), fiskeolie (1,5%), ølgær (0,5%), natriumklorid (0,5%), loppefrøskaller (0,2%), nordiske urter (0,125%) (tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, løvetand med rod, kamille, hvidtjørn, anis), fructo-oligosaccharider (0,1%), lecithin (0,1%), tang (0,1%), glucosamin (0,038%), chondroitin (sulfat) (0,012%)