Beskrivelse

Blandet løvtræ brænde

Dette er 1 palle (1RM) blandet løvtræstårn. Der kan forekomme forskellige størrelser i pallen, men stykkerne er aldrig større end 26cm.

 

Fældet foråret 2018

Dette brænde er fældet i foråret 2018. Træet der bliver savet i længer af max 26cm ligger og lufttørrer indtil det bliver solgt i brændeburene.

 

Håndstablet

Brændet bliver håndstablet umiddelbart efter kløvning. Disse paller bliver håndstablet på hurtig vis, så der vil kunne forekomme lidt luft imellem brændestykkerne. Prisen på dette produkt er yderst fordelagtig i forhold til mange andre produkter på markedet.

 

Gode priser

Vi har altid nogen gode priser på de kvalitetsvarer vi sælger. Jo mere du køber, des mere sparer du.

1 palle afhentet 999kr

1 palle leveret 1299kr

2 paller leveret 1199kr/palle

3 paller leveret 1099kr/palle

Ønskes flere paller skriv da gerne på karsten@dyrenes-eldorado.dk eller ring på 58526353

 

Leveret eller afhentet

Du vælger selv om du afhenter i vores butik i Slagelse eller om du vil have leveret det på din adresse. Vi kommer med egen lastbil hvor vi medbringer terrængående løftevogn. Denne kan køre på græs, i sten eller på grusvej, så du kan få afsat pallen med brænde hvor du ønsker det.

 

Fuld tilfredshed

Er du mod forventning ikke tilfreds med dit leverede brænde, så afhenter vi igen på din adresse og du får pengene tilbage. Det er din sikkerhed for, at det brænde du får, lever op til dine forventninger. Nemt og bekvemt

 

OBS: Denne vare leveres kun ud på Sjælland, Lolland og Falster samt brofaste øer tilhørende. Er der ikke anvist afsættelsesplads i bestillingen, aflæsses varen efter bedste evne på deres adresse. Er det ikke muligt at komme til anviste plads, eller hvis chaufføren vurderer der ikke kan køres til anviste sted, sættes træpillerne så tæt på det ønskede sted som muligt.