Beskrivelse

Lufttørret Brænde Ask

Dette lufttørret brænde er et af de bedste produkter på markedet. Grunden til dette er blandt andet at der absolut ingen kemikalier er tilbage i træet efter den langsomme tørring. Langt det meste brænde i dag bliver ovntørret. Ved denne proces når kemikalierne i brændet ikke at forsvinde. Dette medfører en uønsket større forurening end der var tiltænkt.

 

Fældet efteråret 2016

Dette brænde er fældet i efteråret 2016. Træet bliver savet i længder af 2,5 til 4m. Umiddelbart derefter er det kørt til overdækket opmagasinering, hvor det har ligget og lufttørret til foråret 2018.

 

Kløvet foråret 2018

Efter ca. 1½ år bliver brændet savet og kløvet hvorefter det håndstables i pallerammer på 1 kubikmeter.

 

Håndstablet

Brændet bliver håndstablet umiddelbart efter kløvning. Disse paller bliver håndstablet så godt, at der er næsten ingen luft imellem træet. Derfor er der på 1 palle (1kubikmeter håndtablet brænde) 0,944 kubikmeter fast brændsel. Mange konkurrerende produkter markedsfører 1,8 kubikmeter brænde, men tit er mængden af fast brændsel ikke større end 1,2 kubikmeter på disse paller. Derfor er prisen på dette produkt ikke dyrere end konkurrerende ovntørrede produkter.

 

Gode priser

Vi har altid nogen gode priser på de kvalitetsvarer vi sælger. Jo mere du køber, des mere sparer du.

1 palle afhentet 1795kr

1 palle leveret 2095kr

2 paller leveret 2045kr/palle

3 paller leveret 1995kr/palle

Ønskes flere paller skriv da gerne på [email protected] eller ring på 58526353

 

Leveret eller afhentet

Du vælger selv om du afhenter i vores butik i Slagelse eller om du vil have leveret det på din adresse. Vi kommer med egen lastbil hvor vi medbringer terrængående løftevogn. Denne kan køre på græs, i sten eller på grusvej, så du kan få afsat pallen med brænde hvor du ønsker det.

 

Fuld tilfredshed

Er du mod forventning ikke tilfreds med dit leverede brænde, så afhenter vi igen på din adresse og du får pengene tilbage. Det er din sikkerhed for, at det brænde du får, lever op til dine forventninger.

 

OBS: Denne vare leveres kun ud på Sjælland, Lolland og Falster samt brofaste øer tilhørende. Er der ikke anvist afsættelsesplads i bestillingen, aflæsses varen efter bedste evne på deres adresse. Er det ikke muligt at komme til anviste plads, eller hvis chaufføren vurderer der ikke kan køres til anviste sted, sættes træpillerne så tæt på det ønskede sted som muligt.