Beskrivelse

Ridebuks nr 1

Ekstremt vand-og fedtafvisende stof kombineret med en fantastisk pasform. Der er fuldgrip silikone og ingen syninger ved knæet.

Evento har samme pasform som Alano Silver, men lavet i det mest lækre materiale. Ikke nok med at det er super blødt og elastisk, det er også ekstremt fedt-, smuds- og vandafvisende.

Det er en ny teknologi af stof som med sine fantastiske evner overfor vand, også er super blødt og åndbart! Vi lover dig at du vil elske de her ridebukser!

Det er muligt at hælde cola eller cacao på ridebukserne uden den sætter sig!

Evento har et lille glitter logo ved højre knæ, et glitter logo foran på højre lomme og et i taljen bagpå.

 

Hvad gør lændestøtten?

Pga udformningen af taljen, så får du en helt ny oplevelse af god pasform. Taljen er vinklet så du har en høj støtte bagpå men en lavere foran. Alt er elastisk så buksen vil forme sig efter din krop.

Vinklen gør at du nemmere kan bruge dine mavemuskler og får en god støtte til at sidde korrekt under ridningen.

Hvilket materiale er de lavet i?

De er lavet i et innovativt materiale som er ekstremt vandafvisende og fedtafvisende. De er samtidig meget åndbare og super elastiske, hvilket gør pasformen helt exceptionel på Evento-modellen.

Du vil opleve et par ridebukser som holder sig flotte i meget lang tid uden vask.

Ridebukserne er så lette at de bare føles som et ekstra lag hud.

De skal vaskes nænsomt i vaskemiddel beregnet til skitøj med samme funktioner. På den måde forlænger du holdbarheden. Dog vil man efter 10 vaske miste 5-10 % af den vandafvisende og fedtafvisende evne.

På disse ridebukser er alle syninger mindsket, så meget så muligt, og har derfor ingen syninger foran ved knæene. Sammen med den store strækkeevne, så føles de her ridebukser helt fantastiske at have på.

Holder grippen?

Vi tester vores ridebukser hver eneste dag. Vi har adskillige testryttere som rider mange heste hver dag og udsætter dem for et hårdt dagligt brug. Især grippen er vi meget opmærksom på! De skal simpelthen bare holde!

Vores grip er ikke for “stærk” så den låser dit sæde, men heller ikke for “svag” så du ikke kan holde dig fast. Vi synes den skal minde om skind, men lige give dig det ekstra som skind ikke kan.

Hvordan er pasformen?

Stoffet er meget strækbart i alle retninger og vi har lavet ridebukserne i et Slimfit der stort set passer alle. Dette på grund af, at stoffet former sig efter kroppen. Du får et par ridebukser som sidder til uden at du mister bevægeligheden. Du vil opleve at du har meget større bevægelighed end du er vant til. Vi har minimeret syningerne omkring anklen, og forlænget lycra stoffet nederst. Dette så de ikke stumper på høje piger, og ikke bliver for lange til lidt kortere piger. Vores lommer er dybe og har elastik, så de godt kan rumme en stor mobil.

Det er alle de små detaljer der gør hele forskellen.

Vi kalder det Perfect Fit.

Hvordan er størrelserne?

Vores Evento ridebukser er almindelige i størrelserne. Dog er denne model ca 1/2 nr større end vores standard model.

Ligger du mellem to størrelser så vil vi anbefale at du tager den mindste størrelse. De vil sidde lidt stramt den første gang, men vil give sig så de passer dig i taljen.

Vi er dog meget forskellige hvor stramt man vil have sine bukser, og har du købt en forkert størrelse, så bytter vi den meget gerne. Også selvom du har købt et par bukser på tilbud.

Hvilke farver findes de i?

Disse bukser findes i mange farver:

Hvid, Grey (lysegrå), Bordeaux, Navy (blå) , Antracit grå (mørkegrå), Jet Black (sort), Beige

Hvordan skal de vaskes?

De vaskes på vrangen ved max 40 grader i vaskemiddel uden blegemiddel. Mildt vaskemiddel beregnet til vandafvisende stof (skitøj). De må IKKE tørretumbles!