Beskrivelse

Ny og forbedret udgave

Belica Black er en forbedret udgave af vores første model New Acanto Silver. Belica Black adskiller sig fordi vi har lavet disse bukser mere stilrene. De er uden alle de store logoer. Belica Black har et lille sort logo ved venstre knæ, et lille logo foran på højre lomme og et bagerst ved bæltestroppen. Der er flotte sorte lak detaljer i taljen og ved lommerne. Så de er til dig der gerne vil have en mere afdæmpet ridebuks men vil have samme gode pasform. Der er logoknapper i bukserne. Vi har sat grip indvendigt i taljen så din bluse ikke glider op af bukserne.

Belica er forbredet endnu mere end den tidligere model. Der er nemlig ingen syninger ved knæet, hvilket gør bukserne utrolig flotte, og minimere chancen for gener mht. trykninger.
Det giver også en langt bedre komfort.

Hvad gør lændestøtten?

Pga udformningen af taljen så får du en helt ny oplevelse af god pasform. Taljen er vinklet så du har en høj støtte bagpå men en lavere foran. Alt er elastisk så buksen vil forme sig efter din krop.

Vinklen gør at du nemmere kan bruge dine mavemuskler og får en god støtte til at sidde korrekt under ridningen.

Hvad materiale er de lavet i?

De er lavet i økovenligt bambusmateriale. Bambus er kendt for de meget gode egenskaber, så som

  • Antibakterielle – dine bukser er mere modstandsdygtige overfor lugte
  • Smudsafvisende – dine bukser bliver ikke så hurtigt beskidte og kan nemt tørres af med en klud
  • De krøller ikke så meget og krymper ikke i vask
  • Hurtigtørrende
  • Åndbare – kan bruges hele året da du kan ånde i dem. Når det er ekstra koldt kan man med fordel bruge en baselayer buks under.

Holder grippen?

Vi tester vores bukser hver eneste dag. Vi har flere testryttere som rider mange heste hver dag og udsætter dem for et hårdt dagligt brug. Især grippen er vi meget opmærksom på! Dem skal simpelthen bare holde!

Vores grip er ikke for “stærk” så den låser dit sæde, men heller ikke for “svag” så du ikke kan holde dig fast. Vi synes den skal minde om skind, men lige give dig det ekstra som skind ikke kan.

Hvordan er stoffet?

Stoffet er meget strækbart i alle retninger og vi har lavet bukserne i et Slimfit der stortset passer alle, da stoffet former sig efter kroppen. Du får et par bukser som sidder til uden at du mister bevægeligheden. Du vil opleve at du har meget større bevægelighed end du er vant til. Vi har minimeret syningerne omkring anklen, og forlænget lycra stoffet nederst så de ikke stumper på høje piger, og ikke bliver for lange til lidt kortere piger. Vores lommer er dybe og har elastik, så de godt kan rumme en stor mobil.

Hvordan er størrelserne?

De er lidt små i størrelsen – vi anbefaler at du tager et nummer større end du plejer