Beskrivelse

Passer til dem med smalle ben

Denne udgave er med ekstra smalle ben. Så helt perfekt til dig som vil have dine bukser til at sidde helt til om dine ben. Der er stadig stor bevægelighed i dem.

Det er også muligt at gå op i størrelse uden at benene bliver for store. Så derfor egner den sig rigtig meget til dem der har lidt ekstra på maven eller meget smalle ben.

Buksen er lille i størrelsen – vi anbefaler at tage den i en størrelse større end man normalt bruger

Vindafvisende og strækbare

Bukserne er lavet i et stof hvor overfladen er smudsafvisende og materialet er super elastisk og former sig til din krop! Bukserne er temperaturregulerende så de kan bruges både vinter og sommer. Den har en foring som gør at du kan holde varmen, men er samtidig åndbar så du ikke får det for varmt. Derfor kan den bruges hele året!

Den er vindafvisende så du ikke mister din kropsvarme i det koldere vejr.

Lille i størrelsen – vi anbefaler at tage den i en størrelse større end man normalt bruger

Holder grippen?

Vi tester vores ridebukser hver eneste dag. Vi har adskillige testryttere som rider mange heste hver dag og udsætter dem for et hårdt dagligt brug. Især grippen er vi meget opmærksom på! De skal simpelthen bare holde!

Vores grip er ikke for “stærk” så den låser dit sæde, men heller ikke for “svag” så du ikke kan holde dig fast. Vi synes den skal minde om skind, men lige give dig det ekstra som skind ikke kan.