Beskrivelse

Letfordøjelig mash der understøtter hurtig restitution efter træning eller sygdom

Recup Mash kan anvendes som en ”booster” med elektrolytter, vitaminer og mineraler med høj optagelighed. Kan også gives for at styrke konkurrenceheste efter hårdt arbejde, eller hjælpe svækkede heste med at komme sig efter sygdom eller operation. Mashen er særdeles velsmagende, og er derfor også ideel blot som et lækkert ekstramåltid. Er også god til heste der har tendens til at gå fra foderet i stressede perioder, som under stævner eller lignende.
Recup Mash indeholder cikorierod. Den har et naturligt indhold af inulin, som er kendt for at have præbiotiske egenskaber, og dermed en særdeles positiv effekt på bakteriefloraen i tarmen.
Recup Mash er desuden ideel til heste med behov for vægtøgning pga. de fordøjelsesfremmende egenskaber samt høje fedt, og energiindhold.

• Ideel som booster
• Ekstra elektrolytter, vitaminer og mineraler
• Høj smagbarhed
• Letfordøjelig

 

Altid hver 10. pose gratis

Med vores samlehæfte, gemmer du din bon på det købte Aveve produkt. Når du har samlet bonner for 9 købte Aveve produkter, får du det 10. produkt gratis. Der kan godt købes forskellige produkter, men det er altid det billigste produkt, som bliver udleveret gratis.

Anbefalet daglig mængde/udfodring:

50 – 200g/100kg kropsvægt til heste

Recup Mash SKAL blandes i vand. Dette kan gøres i enten koldt eller varmt vand (Max 70°C og afvent nedkøling). Effekten er dog bedst i varmt vand. Blandingsforhold 1:1.

Grundet elektrolytindholdet, bør Recup Mash udfodres efter træning, og/eller når hesten har direkte adgang til frisk vand

Energi/FE pr.kg: 1,03

Sammensætning:

Hvedeklid, Havre, Hørfrø, Dampvalset byg, Majsflager, Sojaolie, Sukkerrørsmelasse, Lucerne, Tørret cikoriekvas, Poppet hvede, Poppet byg, Poppet majs, Spelt, Hørfrøkage, Sojabønner toastet, Majskimskrå, Gulerodsflager, Hørfrøolie.

 

Indhold
Råprotein (%) 12,0
Råfedt (%) 10,9
Fibre (%) 7,3
Stivelse (%) 28,6
Sukker (%) 4,7
Lysin (g/kg) 4,3
Methionin(g/kg) 1,7
Energi (FE/kg) 1,00
Vitaminer
Vitamin E (mg/kg) 295
Vitamin D3 (IE/kg) 2.000
Vitamin A (IE/kg) 16.300
Vitamin C (mg/kg) 56
Biotin (mcg/kg) 320
Vitamin B1 (mg/kg) 6
Vitamin B2 (mg/kg) 7
Vitamin B3 (mg/kg) 9
Vitamin B6 (mg/kg) 2
Vitamin B12 (mg/kg) 0,03
Mineraler og sporstoffer
Calcium (g/kg) 12,9
Fosfor (g/kg) 6,3
Magnesium (g/kg) 3,9
Selen (mg/kg) 0,26
Zink (mg/kg) 130
Kobber (mg/kg) 36
Jern (mg/kg) 130
Kobolt (mg/kg) 0,30
Mangan (mg/kg) 130
Jod (mg/kg) 0,30